Det siger kunderne

Jeg vil gerne sig dig tak for en helt fantastisk byvandring. Selvom jeg har besøgt København mange gange i mit efterhånden lange liv, var Com2see-turen unik. De historier, du fortalte undervejs, berigede mig både historisk og humoristisk – jeg fik brugt hjerne såvel som hjerte!
Charlotte Ayed Konradsen, Justsunshine
Tusind tak for en fantastisk tur, som gav mig et helt nye syn på den by, jeg troede, jeg kendte så godt. Du formåede på flot vis at levendegøre historien med mange fine detaljer, som gav en helt ny indsigt i og interesse for København!
Flemming Eiberg, Kompetenceskolen
Jeg har boet i København hele mit liv, og jeg anede ikke, at der havde boet fulde køer på tagetagerne i byens baggårde, eller at der er plads til at lægge en nøgle under tungen på en af de to løvestatuer foran Rosenborg. Jeg følte mig stærkt underholdt.
Jan Lundstrøm, deltager på Livsnyderturen
En anderledes og befriende guideoplevelse med Com2see og en skøn måde at se København på – fyldt med interessante fortællinger, dejlige smagsoplevelser og en masse gode og sjove historier, som man ikke kan læse i de traditionelle guidebøger.
Jeg blev helt forelsket i København igen!
Marianne Godtfredsen, deltager på Livsnyderturen
Det er imponerende, hvad Charlotte kan berette om Københavns histories vingesus, og der var meget nyt for mig at lytte til. Jeg nød både turen, fortællingerne og de små 'pit stop' undervejs.
Merete Lundorff, deltager på Livsnyderturen
We arrived in Copenhagen on a gray and rainy day in September. We decided to see the city with a professional guide – and we got so much more than a guided tour! Charlotte brought light and sunshine into our visit, and we were informed about Danish lifestyle, saw the highlights of the city and were entertained with good stories. We even laughed a lot. All in all we got the best of Copenhagen and we will be back!
Paula and Jim Hayes, New York
 
Ring på 21 63 68 38 
og hør, hvilken oplevelse
Com2see kan give jer