Sjove skattejagter

– for legebørn og nysgerrige sjæle

Er I en gruppe venner, kolleger eller familiemedlemmer, der gerne vil udforske København på egen hånd? Har I lyst til at dyste på såvel viden som opfindsomhed? Og er det kun en fordel, hvis I er sammen på en helt ny måde, griner meget undervejs og opdager hidtil ukendte sider af de andre? Så er Com2sees skattejagter lige noget for jer!
 
En skattejagt er en aktiv og anderledes måde at opleve byen på. Samarbejde, teamspirit og humor er nøgleordene, når jeres gruppe deles op i hold, som konkurrerer på forskellige færdigheder og historisk viden. I bliver udstyret med kort over byen og konvolutter med spørgsmål og opgaver, der udfordrer jeres mange intelligenser og fører jer vidt omkring til kendte og ukendte steder i København.
 
Efterfølgende mødes hele gruppen med guiden, og afgørelsens time er kommet: Hvem er vinderne? Og hvad gjorde udslaget i deres vej til sejr?
 

Vælg mellem skattejagterne: 

Absalons hemmelighed 
Skattejagt på Slotsholmen, også om aftenen (dog med fare for historiske personers genfærd). Varighed: ca. 1 time. Pris: 2.800 kr. for op til
16 personer. Herefter 125 kr. pr. person.

Chr. 4's testamente 
Skattejagt i indre by, hvor vi kommer rundt til de fleste af byens
centrale highlights. Varighed: ca. 3 timer. Pris: 4.500 kr. for
op til 16 personer. Herefter 150 kr. pr. person.
 
 
Skal det være ekstra festligt, sluttes der af med prisoverækkelse og champagne (+100 kr. pr. person) – gælder begge typer skattejagter.
 

Ring på 21 63 68 38 og hør mere om, hvilken skattejagt der vil være det bedste valg til lige netop jer.